Beoordelingen

9,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,9
Comfort
9,7
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
9,7
Personeel
9,2
Waar voor uw geld
9,6

Beoordelingen

    Herman L.
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    21 april 2017

    Modern en comfortabel appartement niet te ver van de stranden

    Er was geen tafel in het appartement, niet in de keuken, niet in de living. Bij slecht weer ervaar je dit echt als een gebrek.
    Het appartement is nieuw, ruim en comfortabel, twee slaapkamers en twee badkamers. Het terras is groot en goed ingericht. De omgeving is rustig. Vanuit het appartement geraak je vlug bij diverse stranden (o.a. Praia da Falésia). De nabijheid van de snelweg is een troef voor verdere excursies. De buurman die de sleutels heeft, is erg vriendelijk en behulpzaam.
    Estelle V.
    fr

    Beoordelingsscore

    10
    19 augustus 2017

    Great place for holiday

    Nothing
    Cleanliness, comfort, swimming pool
    Marco
    it

    Beoordelingsscore

    9,6
    15 augustus 2017

    We definitively felt like at home, with the plus of a nice swimming pool and a great barbecue!

    The king bed was a bit small and I would suggest to change the mattress
    The apartment is really nice and fully equipped; from here you can easily reach by car all the best Algarve beaches
    Sam
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    2 augustus 2017

    Everything you could want from a self caterd apartment

    The internet was out of action
    Air con in the bedrooms and living room
    Raquel
    pt

    Beoordelingsscore

    9,6
    18 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    angus
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    24 november 2016
    Don't call at 13 for access; call at 14, which is where the caretaker lives, and only park in your allocated space in the car park or you'll get a row.
    A comfortable, well furnished, modern apartment in a condominium.
    nestbit
    fr

    Beoordelingsscore

    9,6
    26 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    ViktorKvachan
    sk

    Beoordelingsscore

    9,6
    27 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tracey
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    22 juli 2016

    Best apartment I have ever stayed in, highly recommended

    Nothing I didn't like. Free wifi would be the cherry onto of the cake.
    We had the best holiday ever, the air con was a welcome bonus, only needed to use the living room one and keep the bedroom door open though. Will defenently be booking again. Very highly recommended.